Tērauda konstrukcijas tīrīšanai izmantotā skrošu strūklas mašīna Q6916 tika nosūtīta uz Argentīnu

- 2021-07-03-

29. jūnijā tika izgatavota un nodota ekspluatācijāq6916 sērijas rullīšu strūklas mašīnaArgentīnas klienta pielāgotais tika pabeigts un tiek iekrauts un nosūtīts.

Klients teica, ka šisšāvienu spridzināšanas mašīnagalvenokārt tiek izmantots tērauda konstrukciju detaļu raustīšanai, sagataves virsmas sprieguma palielināšanai un sagataves izturības pret koroziju uzlabošanai. Šīs skrošu tērauda konstrukcijas detaļas tiks izmantotas rūpnīcu ēku celtniecībai.

 

Puhua smagās rūpniecības grupas šāvienu spridzināšanas mašīnu ražošanas darbnīca

 

 

 

The workers are loading the šāvienu spridzināšanas mašīna into the container

 

Konteiners ir piekrauts un drīz tiks nosūtīts

 

 

Q69 Steel Profiles šāvienu spridzināšanas mašīnastiek izmantoti, lai noņemtu katlakmeni un rūsu no metāla profiliem un lokšņu metāla detaļām. Tas attiecas uz kuģu, automašīnu, motociklu, tiltu, mašīnu uc virsmu rūsēšanas un krāsošanas mākslu. Apvienojot rullīšu konveijeru ar atbilstošiem krustošanas konveijeriem, var savstarpēji saistīt atsevišķus procesa posmus, piemēram, spridzināšanu, konservēšanu, zāģēšanu un urbšanu.

Tas nodrošina elastīgu ražošanas procesu un augstu materiālu izlaidi.

 

Qingdao Puhua Heavy Industry Group is a professional manufacturer of šāvienu spridzināšanas mašīnas, covering an area of 50,000 square meters. We can provide metal surface treatment solutions according to your needs. Many companies in Egypt have purchased our equipment. Thanks to their choice, we will repay with better service. Friends from all over the world are also welcome to visit our factory.

 

Lasīt vairāk

Q69 steel plate and h beam šāvienu spridzināšanas mašīna